Indien je besluit om je in te schrijven als kandidaat bij GS@Work, nemen we eerst je CV door en beoordelen we of je geschikt bent voor de betreffende vacature. Dan maken we een afspraak om kennis te maken. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we je CV door en krijgen we een beter beeld van de persoon achter het CV. Ambities en persoonlijkheid zijn belangrijk, maar natuurlijk speelt capaciteit ook een rol. Tevens worden ook privéwensen en -omstandigheden meegenomen tijdens het gesprek.

Vervolgens gaan we je voorstellen bij onze opdrachtgevers en kijken of er een match is met jouw functieprofiel. Als er een match is zal er vaak een kennismakingsgesprek plaatsvinden met de opdrachtgever. In sommige gevallen kan de kandidaat direct starten.

Bij een match blijven we ook in contact met de kandidaat en de opdrachtgever en GS@Work zal dan ook het aanspreekpunt blijven mocht je vragen hebben over je uren, loon, betalingen, contracten, loonstroken etc…. we zijn te bereiken via de telefoon of mail, en je mag altijd een afspraak maken om langs te komen, ook voor een kopje koffie!